Gå till innehåll
Nyköpings Modellklubb
Nyköpings Modellklubb

Infobrev från VO Bredd SMFF


Hej!

Här kommer ett infobrev från VO Bredd som är riktat till alla medlemmar inom SMFF där vi vill hälsa alla en glad sommar och komma med lite semester tips men även informera om kommande aktiviteter från VO Bredd!

Semestertips!

Vi börjar närma oss semesterperioden som många av kanske längtar till för att få komma bort ifrån arbetet och få mer tid till att göra annat som man tycker är roligare, eller man kanske längtar till husvagns semestern som man ska göra med familjen. Då kommer ett litet tips på vägen som man kan tänka på om man då skulle vilja odellflyga under sin utflykt och det är då att på SMFF;s hemsida så finns det en lista på alla registrerade SMFF klubbar i Sverige som man enkelt kan gå in och kolla på om det finns en klubb i närheten till där du befinner dig, detta gör att du enkelt kan hitta en klubb och även kontaktuppgifterna till den klubben, man hittar informationen under verksamhet och medlemsföreningar på SMFF;s hemsida. Något annat som vi även vill upplysa om är att se till att din modell är utrustad med ett drönare ID, så om olyckan skulle vara framme så kan man få fram uppgifterna om vem modellen tillhör. En annan sak att tänka på är att följa de lokala föreskrifterna just den klubben som du flyger hos och följa vad som är den maximala flyghöjden på just det flygfältet.

Kommande aktiviteter:
Vi kommer under hösten och vintern ha en del intressanta och roliga aktiviteter för våra medlemmar i form av olika utbildningar.
● 26 Aug Hippoly utbildning för klubbstyrelse.
● Sep 3d printings kurs (exakt datum kommer)
● Klubbledare träff (datum kommer)
● El motor setup (datum kommer)

Som ni ser så har vi lite utbildningar som kommer att utföras under hösten och vintern och detta kan även komma att byggas på ännu mer.

Med detta så vill vi i VO Bredd SMFF önska er alla en riktigt härlig och rolig flygsommar!

Publicerad: 2024-06-27

Senast uppdaterad: 2024-06-27

Författare: Christer Landberg