Gå till innehåll
Segelflygarna Uppsala Flygklubb
Segelflygarna Uppsala Flygklubb

Publicerad: 2022-12-28

Senast uppdaterad: 2024-05-09

Författare: Uppsala Flygklubb Administratör

Företag och grupper

En bild

Har ni tröttnat på representationsmiddagar?

Skulle ni vilja bjuda era kunder eller anställda på en oförglömlig upplevelse? Eller hålla en konferens i vår lektionslokal med wifi, presentationsprojektor, whiteboard och blädderblock som avslutas med samkväm och segelflyg?

Vi har under flera år arrangerat mycket uppskattade företagsflygningar.

Vårt erbjudande

Segelflyget blandar handhavande av modern miljövänlig teknik med praktiskt utövande i en skön förening. Tänk dig, vad kan vara bättre än att kunna sväva helt ljudlöst högt över marken i en av de effektivaste farkoster människan skapat? Att bjuda era kunder eller anställda på en sådan upplevelse är någonting de aldrig kommer att glömma.

Vi kommer under denna dag att ställa våra segelflygplan samt vår motorseglare till ert förfogande. Duktiga lärare kommer att finnas på plats, vilket medför att ni kommer att ha mycket erfarna piloter i flygplanet. Era testpiloter får själva välja typ av flygning, allt ifrån att stilla glida omkring i lufthavet och njuta av utsikten till att tumla omkring i avancerade övningar. Kanske pröva på att spaka själv? Valet är fritt.

Under tiden som flygningarna pågår kommer det att finnas möjlighet till allehanda aktiviteter för de som redan har flugit eller väntar på att flyga, så som spel, grillning mm. Att äta och dricka gott mitt ute på flygfältet är en annorlunda upplevelse!
Varje flygning kommer att pågå i ca 20-30 minuter beroende på vädersituationen och vi planerar flygningarna efter era önskemål.

För bokning, pris & mer info kontakta ufk.segel@gmail.com